Individuele begeleiding

Samen werken naar een presentatie

Maak een afspraak
Windmolen met tandwielen

Van storyboard tot presentatie

In drie of vier sessies help ik je een presentatie te maken. Je leert hoe je je doel bepaalt, daarna verzamel je alles wat je aan materiaal hebt en selecteren we de beste items om je doel te halen. Dat wordt je storyboard. Met technieken uit het theater zorgen we voor een mooie opbouw die de aandacht vasthoudt en een inhoud die het beste bij je publiek blijft hangen.

Lees verder

Coaching voor sprekers met haast

In de medische wereld is tijd een schaars goed. Daarnaast wordt veel kennis overgedragen middels presentaties op congressen. En dan heb je niet altijd de mogelijkheid om je daarop voor te bereiden.

Lees verder

Slipcursus voor ervaren sprekers

Al heb je al jaren je rijbewijs en ben je de beste chauffeur van je halfrond, een slipcursus is altijd een upgrade van je rijvaardigheid. En zo is het ook met deze training: je hebt de nodige vlieguren gemaakt op het podium en eigenlijk ben je er van overtuigd dat je als spreker alles in huis hebt en dat er niets meer te leren valt. Of wel?

Lees verder

Een workshop geven vanuit eigen expertise

Je weet alles over je eigen vak, je hebt er waarschijnlijk al over gepubliceerd. Maar nu wordt je gevraagd om anderen iets te leren over jouw expertise. Hoe pak je dat didactisch aan?

Lees verder
Go to top