Referenties

van cursisten en opdrachtgevers

Laura Janusik
Laura Janusik
Professor of Communication

Sander was able to ask targeted, insightful, and compelling questions during our session that helped me see the perspectives that I was missing. Being able to meet him in person was the icing on the cake, as he has the ability to look into your eyes in a way that dispels the anxiety and allows the speaker to shine.

Amy Robinson
Amy Robinson
Executive Director at Eyewire

Working with Sander made my presentation sound natural and unmemorized. His style is friendly, outgoing, precise and he gives you good constructive criticism.

Jelle Barentsz
Jelle Barentsz
Radioloog

Sander heeft me geleerd hoe ik echt impact maak met mijn verhaal en hoe ik dit op een zeer natuurlijke manier kan doen.

Hiske van Ravesteijn
Hiske van Ravesteijn
Psychiater

Sander daagde me uit om buiten de gebaande paden te treden. Zijn scherpe blik, gecombineerd met veel enthousiasme, maakt het zeer de moeite waard om met hem te werken.

Jan Lavrijsen
Jan Lavrijsen
Specialist ouderengeneeskunde

Sander is een uitstekend observator en kruipt in de huid van je publiek. Ogenschijnlijke details vallen hem op en hij geeft je met een enkele aanwijzing een handvat waarmee je alles samen kan laten vallen.

Bertalan Meskó
Bertalan Meskó
Medical Futurist

Sander is flexible, knows how to persuade speakers about his ideas and is ready to look for solutions that will suit the needs of both the conference and the speakers.

Wanda de Kanter
Wanda de Kanter
Longarts

Heel fijn is dat je vertrouwen krijgt in een gebied waar je eerder niet kwam. Prettig is dat Sander ons idee in tact liet met inhoudelijke en dramaturgische verbeteringen. Dat vonden wij bijzonder prettig. Het bleef op die manier van ons. Door Sander was ik niet meer bang dat ik mensen ziek geworden door het roken zou kunnen beledigen. Ik wist door Sander dat het echt respectvol was.

Bertho Nieboer
Bertho Nieboer
Gynaecoloog

Zowel op inhoudelijk als op design-gebied heb ik voor mijn gevoel een enorme stap gezet. Sander kan met zijn theaterachtergrond vrij vlot "de vinger op de zere plek" leggen.

Pauline Dekker
Pauline Dekker
Longarts

Sander gaf ons het gevoel dat de vorm die wij gekozen hadden - echt theater - ook kon en heeft daarmee ons zelfvertrouwen enorm opgepept.

Go to top